طرز تهیه پاستا با سس پستو خانگی خوشمزه و تمام نکات آن

به گزارش وبلاگ روشینا، پاستا با سس پستو طعمی لذیذ و متفاوت نسبت به سایر پاستاهای دارد و بسیار محبوب است. سس پستو، نوعی سس هلندی است که برای تهیه پاستا هم از آن استفاده می گردد. این سس به رنگ سبز و ترکیبات آن شامل روغن زیتون، دانه کاج اروپایی، برگ ریحان، سیر، پنیر پارمسان، خامه ترش و نمک و فلفل است.

طرز تهیه پاستا با سس پستو خانگی خوشمزه و تمام نکات آن

البته باید بدانید که این سس به شکل آماده نیز در بازار عرضه می گردد؛ اما مطمئن باشید پاستا با سس پستو خانگی با ریحان تازه مزه دیگری دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا دستورالعمل این پاستای خوشمزه را با سس مخصوصش یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه پاستا با سس پستو

  • پاستا 300 گرم
  • خامه ترش کاله خرید آنلاین یک پیمانه
  • پنیر پستو کاله (رنده شده) خرید آنلاین 100 گرم
  • استاک گوشت یک سوم پیمانه
  • فیله مرغ (خرد شده) 300 گرم
  • سیر (بدون پوست) چهار حبه
  • دانه کاج 50 گرم
  • برگ ریحان 150 گرم
  • پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین 130 گرم
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

طرز تهیه پاستا با سس پستو

مرحله اول

شما برای تهیه این غذا باید برترین روش تهیه سس پستو خانگی و تمام فوت و فن های آماده کردن آن را بلد باشید. اما اگر مراحل تهیه سس پستو را نمی دانید هم نگران نباشید چرا که ما اینجاییم تا مرحله به مرحله تمام نکات تهیه آن را به برترین شکل به شما آموزش دهیم. برای تهیه سس پستو، دانه کاج، پنیر پارمسان، خامه ترش، 120 گرم ریحان، 150 میلی لیتر روغن زیتون و فلفل و نمک را در غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید.

مرحله دوم

سپس فیله مرغ را خرد نموده و به همراه پاپریکا و نمک و فلفل داخل تابه تفت دهید. در انتهای پخت سس پستو را نیز به تابه اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا سس با فیله مرغ خوب مخلوط شده و مرغ را طعم دار کند.

مرحله سوم

در قابلمه ای مناسب، میزانی آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید سپس کمی نمک اضافه کنید. پاستا را در قابلمه ای حاوی آب جوش ریخته و اجازه دهید تا به مدت 10 تا 12 دقیقه پخته گردد. زمانی که پاستا نرم شد، آن را آبکش کنید.

مرحله چهارم

در تابه ای گود یا قابلمه ای مناسب، کمی روغن زیتون بریزید. پاستای آبکش شده و سس تهیه شده را به آن اضافه نموده و کاملا مخلوط کنید. هر از چند گاهی تابه را تکان دهید تا مواد خوب به خورد پاستای شما برود.

مرحله پنجم

استاک گوشت را به پاستا اضافه نموده و مخلوط کنید. در ظرف را گذاشته و اجازه دهید به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت بماند تا آب آن کشیده گردد. پس از این مدت پاستا را داخل ظرف مورد نظر ریخته، پنیر پستو را روی آن بریزید و آن را با برگ ریحان تزیین نموده و سرو کنید. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پاستا با سس پستو خانگی خوشمزه و تمام نکات آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا با سس پستو خانگی خوشمزه و تمام نکات آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید