10 غذای معروف فرانسه

به گزارش وبلاگ روشینا، یکی از لذت های سفر، آشنایی با فرهنگ های مختلف و خوردن غذاهای جدید می باشد. در این مطلب قصد داریم تعدادی از غذاهای معروف فرانسه را به شما معرفی کنیم. با خبرنگاران همراه باشید با مطلب؛ معرفی 10 غذای معروف فرانسه!

10 غذای معروف فرانسه

غذا های فرانسوی به دلیل ظرافت، عطر و طعم فوق العاده ای که دارند در سطح جهان مشهور هستند. غذاهای سنتی این کشور به ترکیبات ساده ­ای متکی هستند که طعم ­دهنده ­های طبیعی و غنی فرانسوی به آن افزوده می شود.

جالب است بدانید؛ غذا در فرانسه بخش جدایی ناپذیر فرهنگ این کشور را تشکیل می دهد و در سال 2010 در فهرست میراث جهانی فرهنگی-معنوی یونسکو اضافه شد.

فرانسه در جهان با پنیر ها و نوشیدنی هایش مشهور است و برای درک بهتر غذا های فرانسوی اول باید آن ها را امتحان کنید. در بسیاری از رستوران­های فرانسوی می ­توانید بشقاب بزرگی از پنیر نرم، نیمه خشک، فشرده و آبی را سفارش دهید که معمولاً پس از غذای اصلی و قبل از دسر سرو می­ شود.

مطلب پیشنهادی : غذاهای محلی پاریس

بسیاری از دستورالعمل ­های فرانسوی به طور شگفت ­انگیزی ساده هستند، به اندازه ای که شما می توانید آن ها را در خانه هم درست کنید اما پیشنهاد می شود لذت خوردن این تنقلات را در خود فرانسه تجربه کنید. پیدا کردن غذای عالی فرانسوی مناسب سلیقه شما، کار دشواری نیست. در این مطلب لیستی از 10 غذای فرانسوی که باید امتحان کنید را برایتان می آوریم.

اجازه دهید با یک غذای به ظاهر سبک آغاز کنیم!

1. سوپ پیاز (Soupe à loignon)

سوپ پیاز یک غذای سنتی فرانسوی به شمار می رود که معمولاً با ورقه ­های نازک نان برشته شده و پنیر آب شده روی آن سرو می­شود(همانطور که در تصویر می بینید). مواد تشکیل دهنده اصلی این سوپ عصاره گوشت گوساله و سبزیجات همراه با مقدار زیادی پیاز است که آن قدر پخته می شود تا نرم و شیرین شود. سپس رویش را با پنیر می پوشانند و در فر می گذارند.(طعم و مزه قابل توجه این سوپ به دلیل کاراملیزه شدن پیاز است)

گول سوپ بودنش را نخورید، غذای سنگینی است!

منشأ سوپ پیاز به رومیان باز می شود. این سوپ در آن موقع غذای فقیرانه ای به حساب می آمد. اگر چه نسخه فعلی آن از قرن 18 قدمت دارد. گاهی اوقات در سرانجام فرآیند پخت، Brandy (نوعی نوشیدنی) به آهستگی به آن اضافه می شود. به طور معمول در سوپ پیاز از مایع مایه گوشت استفاده می شود و برخی برای غلیظ کردن آن از تخم مرغ یا آرد نیز استفاده می نمایند.

2. کوک او ون (Coq au vin)

این غذای ناب فرانسوی توسط جولیا چایلد (Julia Child) به وسیله نمایش تلویزیونی و کتابش معروف شد و به عنوان یکی از غذاهای مخصوص او شناخته می شود.

این غذا از مرغ پخته شده (برشته شده) با نوشیدنی، قارچ، گوشت قرمزِ نمک زده یا بیکن (lardon)، پیاز، سیر و گاهی اوقات Brandy تهیه می­شود. برای تهیه کوک او ون معمولاً از مرغ یا خروس استفاده می نمایند اما اگر بخواهید می توانید از پرندگان سخت تر نیز بهره ببرید. البته به شرطی که با شعله بسیار ملایم تر آشپزی کنید.

به علت تنوع منطقه ای بالا در فرانسه، این غذا در هر منطقه با یک نوشیدنی آماده و سرو می شود.

3. بیف بورگونیون (Boeuf bourguignon)

بیف بورگونیون غذای محبوبی است که مخصوصا در هوای سرد خیلی هوادار دارد. خوراک بره که در آب آرام پز شده و با سس مخصوص بورگینیون سرو می شود.

این غذا، خوراکی تهیه شده از گوشت گاو پخته، آبگوشت گوشت گاو چاشنی­دار شده با سیر، پیازهای مرواریدی، سبزی­های تازه و قارچ است. این دستور فقط یکی از نمونه های نحوه تهیه این خوراک سنتی و روستایی است. زمان آماده ­سازی سنتی بیف بورگونیون دو روز است تا گوشت ترد شده و خوراک خوش طعم ­تر شود.

این غذا در جشن ماه آگوست در Burgundy سرو می شود!

بیف بورگونیون نوعی غذای سنتی فرانسوی به حساب می آید که در سطح بین ­المللی شناخته شده است. منشاء آن همان منطقه­ ای است که کوک او ون از آنجا می آید.

4. سوفله شکلات (Chocolate souffle)

اگر به کیک های شکلاتی علاقه دارید بد نیست سوفله شکلات را حداقل برای یک بار امتحان نمایید. پوسته شکلات ترد با مرکز شکلات خامه­ ای و شیره­ ای، این دسر را به طرز حیرت انگیزی شیرین و دلچسب می­کند.

به احتمال زیاد سوفله شکلات را در منوهای دسر سراسر جهان دیده­ اید، این دسر در فرانسه به صورت طعم­دار و یا شیرین خورده می­ شود. کلمه سوفله (souffle) از کلمه فرانسوی breath یا puff مشتق می­شود و منشاء آن به اوایل قرن هفدهم فرانسه باز می شود.

5. کَسوله (Cassoulet)

اگر به دنبال یک غذای ساده و مقوی می شد، ما به شما کَسوله را پیشنهاد می کنیم. کسوله غذای آسانی از لوبیا است که به آرامی با گوشت اردک پخته شده است. البته اگر این گوشت در دسترس تان نبود می توانید از سوسیس، گوشت غاز، گوشت گوسفند یا هر گوشت دیگری بهره ببرید.

این وعده غذایی غنی و کامل در ماه­های سردتر دلچسب است!

این غذا از روستایی در جنوب فرانسه سرچشمه می­ گیرد و در تولوز (toulouse)، کارکاسون (Carcassonne) و کستل نوداری (Castelnaudary) بسیار محبوب است. نام کسوله از دیگچه­ ای (cassole) می­ آید که این غذا به طور سنتی در آن پخته می­شود و شکل آن شبیه به یک مخروط معکوس است.

6- راتاتوی (Ratatouille)

راتاتوی در واقع یک خوراک سبزیجات پخته است که می­ تواند به عنوان غذای فرعی، یک وعده غذایی و یا چاشنی برای غذاهای دیگری مانند کرپ­ها و املت سرو شود.

راتاتوی از دیگر غذاهای فرانسوی شناخته شده در سطح جهان به حساب می آید که از جنوب شرقی فرانسه آمده است. به طور کلی، ابتدا سبزیجات در یک ظرف کم عمق در حرارت بالا با مقدار کمی چربی پخته می شوند، سپس در ظرفی در فر قرار می گیرند تا بطور کامل آماده شوند.

مواد تشکیل ­دهنده راتاتوی شامل گوجه فرنگی، سیر، پیاز، کدو سبز، بادمجان، هویج، فلفل، ریحان، آویشن و دیگر گیاهان سبز است اما سرآشپزان فرانسوی همواره در خصوص روش صحیح طبخ راتاتویی هم عقیده نیستند. غذای مشابه راتاتوی در باسک فرانسه (piperade) است که معمولاً ژامبون و گاهی اوقات تخم مرغ را به مخلوط سبزیجات خورشتی اضافه می­ نمایند.

7. فلامیش (Flamiche)

این غذای خوشمزه دارای پوسته شیرینی پفی با مغز پنیر و سبزیجات است. محتوای سنتی فرانسوی آن تره فرنگی و خامه است. معمولاً فلامیش ظاهری شبیه به پیتزا دارد اما طرز تهیه آن در جنوب فرانسه متفاوت است و پوسته ای نازک دارد که با ماهی کولی، پیاز و زیتون طبخ می شود.

فلامیش در زبان فلاندر ها (زبان هلندی شمال فرانسه) به معنی کیک است و منشأ آن به شمال فرانسه در نزدیکی مرز با بلژیک بر می شود.

8. کونفی دو کانار (Confit de canard) یا همان خوراک اردک

کونفی دو کانار یک غذای فرانسوی خوشمزه از اردک است (اگرچه از گوشت غاز و … نیز می­ توان در تهیه این غذا استفاده کرد) و به عنوان یکی از بهترین غذاهای فرانسوی در نظر گفته می ­شود. امروزه این غذای فرانسوی در سراسر فرانسه طبخ می شود اما به صورت تخصصی باید در منطقه (Gascony) این غذا را میل کنید.

گوشت به صورت ویژه با استفاده از یک فرآیند پخت آهسته (که صدها سال است قدمت دارد) آماده می­ شود. در این فرآیند گوشت اردک تا 36 ساعت در نمک، سیر و آویشن خوابانده می­شود و سپس به صورت آهسته در روغن خود آن و در دمای پایین پخته می­شود. سیب زمینی برشته شده کانفیت و سیر معمولاً در کنار این غذا سرو می شود.

9. سالاد نیکو آز (Salade niçoise)

سالاد نی سوآز یک سالاد فرانسوی معمولی از منطقه (Provence) است که می­ تواند به عنوان یک وعده غذای فرعی یا اصلی سرو شود. این سالاد معمولاً غنی از کاهو، گوجه فرنگی تازه، تخم مرغ آب پز، تن ماهی، لوبیا سبز، زیتون و ماهی کولی است. البته باید در نظر داشت که دستورات مختلفی از این سالاد وجود دارد.

و در سرانجام معرفی یک تارت لذیذ و جالب!

10. تارت تاتن (Tarte tatin)

جالب است بدانید که؛ گفته می­ شود این تارت سیب فرانسوی به واسطه اشتباهی در سال 1898 توسط استفانی تارتن (Stephanie Tartin) تهیه شده است.

او در حالی که با عجله سعی می­ کرد یک پای سیب سنتی آماده کند، به طور تصادفی سیب را برای مدت طولانی در شکر و کره گذاشت و بعد از آن میوه و شیرینی را در فر قرار داد. او به طور فرضی تارت وارونه را برای مهمانان خود در هتل Tatin سرو کرد و این تارت به غذای مخصوص هتل تبدیل شد؛ اگر چه منشاء تارت مورد مناقشه است، نتیجه خوشمزه آن مورد بحث نیست.

در سرانجام پیشنهاد می شود اگر به فرانسه و مخصوصا شهر پاریس سفر می کنید، حتما سری به رستوران های آن بزنید. غذا و فرهنگ غذایی پاریس، جدا از کل کشور فرانسه، آوازه جهانی دارد و برخی از بهترین رستوران های جهان در این شهر قرار گرفته اند. بنابراین چشیدن خوراک های اصیل پاریسی در وعده های غذایی مختلف را در لیست باید های سفر تان به پاریس قرار دهید.

منبع: آژانس مسافرتی آدراپانا

به "10 غذای معروف فرانسه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 غذای معروف فرانسه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید