طرز تهیه شیرینی گردویی

به گزارش وبلاگ روشینا، ماده اصلی تشکیل دهنده شیرینی گردویی همانطور که از اسمش پیداست، گردو است. این شیرینی یکی از شیرینی های سنتی و پر هوادار ایرانی است و به عنوان یک میان وعده خوشمزه و مقوی در کنار چایی یا قهوه سرو می گردد. در ادامه طرز تهیه این شیرینی را در اختیار شما قرار می دهیم.

طرز تهیه شیرینی گردویی

مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی

  • پودر مغز گردو 120 گرم
  • آرد برنج 100 گرم
  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • کره 80 گرم
  • پودر قند 120 گرم
  • دارچین یک دوم قاشق مربا خوری
  • مغز گردو مقداری برای تزیین

طرز تهیه شیرینی گردویی

مرحله اول

فر را روشن کنید و آن را روی دمای 175درجه سانتی گراد تنظیم کنید. اجازه دهید فر گرم گردد و تمام نقاط آن با هم، هم دما شوند. کره و تخم مرغ را هم کمی قبل تر از آغاز کار، از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شوند.

مرحله دوم

بعد از نرم شدن کره، آن را درون یک کاسه میانه بیندازید و پودر قند را به آن اضافه کنید، سپس آن ها را خوب با همزن مخلوط کنید. بعد از اینکه کمی رنگ ترکیب کره و پودر قند تغییر کرد زرده تخم مرغ را به آن ها اضافه کنید و مجددا خوب هم بزنید تا مخلوطتان کاملا یکدست گردد.

مرحله سوم

در مرحله بعدی باید دارچین را به موادتان اضافه کنید و آن ها را خوب با هم هم بزنید. اگر طعم و عطر دارچین را دوست ندارید می توانید وانیل را جایگزین آن کنید. سپس پودر گردو را به آن ها اضافه کنید و مواد را با دست مخلوط کنید تا پودر گردوها کاملا به خورد مواد فرایند.

مرحله چهارم

آرد برنجتان را الک کنید و آن را به مایه شیرینی اضافه کنید. مواد را مداوم هم بزنید تا همه آن ها خوب با هم ترکیب شوند. مایه شیرینی گردویی باید یک خمیر نرم و لطیف باشد.

مرحله پنجم

یک عدد کاغذ روغنی را روی سینی فر قرار دهید. از مایه شیرینی به میزان یک گردو جدا کنید و با دست آن را به شکل توپ در آورید و روی سینی فر قرار دهید. به همین ترتیب بقیه مواد را هم به شکل توپ در آورید و با فاصله کنار هم بچینید.

مرحله ششم

روی هر کدام از توپ ها یک عدد مغز گردو قرار دهید. برای اینکه گردو بعد از پختن به شیرینی چسبیده باشد و از روی آن نیفتد باید آن را کمی فشار دهید تا به خمیر شیرینی بچسبد.

مرحله هفتم

سینی فر را به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا شیرینی هایتان بپزند. اگر دوست دارید شیرینی خشک باشد اجازه دهید کمی بیشتر در فر باقی بماند. بعد از اینکه شیرینی ها پخته شدند آن ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شوند. سپس آن ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف مورد نظرتان بچینید و آن را سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه شیرینی گردویی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی گردویی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید