طرز تهیه شیرینی قیصی به سه روش

به گزارش وبلاگ روشینا، شیرینی قیصی، نوعی شیرینی تهیه شده از برگه قیصی و آجیل است که برای عصرانه یا میان وعده گزینه مناسبی است. در این مقاله شما را با طرز تهیه شیرینی قیصی به سه روش (با خلال پسته و بادام، مغز گردو و پودر گردو) آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی قیصی به سه روش

پخت شیرینی در خانه بسیار مقرون به صرفه است؛ چرا که قیمت مواد لازم و اولیه می تواند ارزان تمام گردد. ولی بهترین نتیجه زمانی عاید می گردد که از موادی با کیفیت بسیار بالا استفاده گردد. آرد های سفید نشده، شکر های ناخالص و تخم مرغ های محلی در فروشگاه های عظیم مواد غذایی به وفور در دسترس هستند. موادی مانند مغز ها و میوه های خشک را می توان برای مدتی در قفسه ها نگهداری کرد، اما اگر این مدت طولانی گردد طعم و عطر خود را از دست می دهند.

این مقاله به آموزش طرز تهیه چند نوع شیرینی قیصی اختصاص داده شده که در تهیه آن از برگه قیصی و آجیل استفاده شده است. این شیرینی مقوی و مغذی می تواند در وعده صبحانه، عصرانه و یا به عنوان میان وعده سرو گردد.

طرز تهیه شیرینی قیصی (روش اول)

مواد لازم برای تهیه شیرینی قیصی
آرد3 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
سفیده تخم مرغ1 عدد
شکر1 پیمانه
کره250 گرم
برگه قیصی12 عدد
فندق پودر شده1 پیمانه
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
وانیل شکری1 قاشق مرباخوری
مغز گردوبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. کره را در ظرفی ریخته، پودر شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ گردد.
  2. تخم مرغ و وانیل شکری را به ترتیب اضافه نموده و هم بزنید.
  3. فندق را آسیاب نموده و به مواد اضافه کنید.
  4. پوست لیمو را رنده نموده و اضافه کنید.
  5. آرد و بکینگ پودر را مخلوط نموده و الک کنید، سپس به تدریج به مواد اضافه کنید تا خمیری حاصل گردد که به دست نچسبد.
  6. خمیر را با دست به شکل گلوله های کوچکی درآورده و پهن کنید، برگه قیصی را وسط آن قرار داده و خمیر را جمع کنید.
  7. یک عدد سفیده تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال بزنید، سپس سفیده تخم مرغ را با برس روی خمیر ها بمالید و روی آن یک تکه گردو قرار دهید.
  8. گلوله های خمیری را با فاصله در سینی فر بگذارید و سینی را به مدت 25-20 دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  9. پس از پخت، سینی را از فر خارج نموده و شیرینی ها را 10 دقیقه استراحت دهید، سپس روی توری قرار دهید تا خنک شوند.
  10. این شیرینی را می توانید برای مدت طولانی در ظرف دربسته، داخل فریزر نگهداری کنید و یک ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج نموده و سرو کنید.

طرز تهیه شیرینی قیصی (روش دوم)

مواد لازم برای تهیه شیرینی قیصی
آرد1+1/4 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
شکر1/2 پیمانه
کره100 گرم
قیصی چرخ شده1.5 پیمانه
پودر وانیل1 قاشق چایخوری
خلال بادام و پستهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. کره را از قبل از یخچال خارج کنید تا نرم گردد و سپس شکر را به آن اضافه نموده و با همزن برقی خوب به هم بزنید.
  2. تخم مرغ را از قبل از یخچال بیرون قرار دهید تا هم دمای محیط گردد، سپس آن را به همراه وانیل به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  3. آرد را به مخلوط فوق اضافه نموده و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل گردد.
  4. قیصی هایی که شسته و خشک شده چرخ کنید یا در غذاساز بریزید تا کاملا له شوند.
  5. قیصی له شده را به مواد اضافه نموده و با قاشق هم بزنید.
  6. خمیر حاصل را با دست به صورت گلوله های کوچکی به اندازه گردو درآورده و سپس کمی پهن کنید تا به شکل کلوچه درآید.
  7. روی خمیر های فرم داده شده، سفیده تخم مرغ بمالید و خلال بادام یا پسته روی آن ها بریزید.
  8. روی سینی فر کاغذ روغنی پهن نموده و شیرینی ها را با فاصله در آن بچینید.
  9. سینی را به مدت 20-15 دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  10. این شیرینی هر چه مدت زمان بیشتری در فر بماند تردتر خواهد شد، البته زمان دقیق پخت به شرایط فر شما بستگی دارد.
  11. این شیرینی را می توانید به مدت یک هفته در ظرف دربسته در خارج یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه شیرینی قیصی (روش سوم)

مواد لازم برای تهیه شیرینی قیصی

برگ قیصی200 گرم
پودر نارگیل1 پیمانه
شیر عسلی1/4 پیمانه
وانیل1/4 قاشق چاخوری

دستور تهیه:

  1. قیصی را شسته و اجازه دهید تا کاملا خشک گردد.
  2. قیصی را در غذاساز ریخته، پودر نارگیل را به آن اضافه نموده و زمان دهید تا خوب له شوند.
  3. شیر عسلی را به تدریج به مواد درون غذاساز اضافه کنید تا خمیری حاصل گردد.
  4. در مرحله آخر کمی وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  5. خمیر حاصل را در یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شده و قابلیت فرم دهی پیدا کند.
  6. سپس آن را با دست به شکل گلوله هایی به اندازه گردو درآورده، زیر آن کاغذ شیرینی قرار دهید تا ظاهر زیباتری پیدا کند. برای تزیین آن می توانید از خلال پسته و مرواریدهای خوراکی بهره ببرید.
  7. این شیرینی را می توانید به مدت چند هفته در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

گروه آشپزی وبلاگ روشینا

منبع: setare.com

به "طرز تهیه شیرینی قیصی به سه روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی قیصی به سه روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید