طرز تهیه خورش بامیه عربی

به گزارش وبلاگ روشینا، خورشت لذیذ بامیه به سبک عربی به خاطر داشتن تمبر هندی و ادویه جنوبی، طعمی تند و کمی ترش دارد. اگر عاشق غذاهای تند و تیز با چاشنی های ترش هستید، با طرز تهیه خورش بامیه عربی با ما همراه باشید.

طرز تهیه خورش بامیه عربی

مواد لازم برای تهیه خورش بامیه عربی

  • بامیه ریز یک و نیم کیلوگرم
  • گوشت خورشتی نیم کیلوگرم
  • رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
  • تمبر هندی 300 گرم
  • گشنیز یک قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ دو عدد
  • سیر یک بوته
  • نمک و زردچوبه به اندازه لازم
  • ادویه جنوبی (کاری، دارچین و فلفل قرمز) یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه خورش بامیه عربی

مرحله اول

ابتدا پیازها را پوست بکنید. سپس آن ها را بشویید و به صورت خلالی خرد کنید. گوشت خورشتی را هم بعد از این که شستید، داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج گردد.

بوته سیر را هم داخل یک کاسه آب ولرم بریزید تا خیس بخورد.

مرحله دوم

داخل یک قابلمه اندازهی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از این که روغن داغ شد، پیازها را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید.

مرحله سوم

به مخلوط بالا زردچوبه را هم اضافه کنید. گوشت را اضافه کنید و همراه با پیاز و زردچوبه تفت دهید. 2 پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

مرحله چهارم

داخل یک کاسه اندازهی آب جوشیده سرد شده بریزید و تمبر هندی ها را داخل آن خیس کنید. بامیه ها را بشورید و بعد از این که گوشت پخت، همراه با سیر، گوجه فرنگی و کمی گشنیز داخل قابلمه بریزید.

مرحله پنجم

بعد از این که تمبر هندی خیس خورد، آن را از صافی عبور دهید تا هسته و ریشه های آن گرفته گردد. شیره صاف شده را داخل خورشت بریزید و بعد از آن که خورش جا افتاد، شعله را خاموش کنید.

مرحله ششم

از تمبر هندی ای بهره ببرید که رنگ آن روشن باشد. در غیر این صورت رنگ خورشت تیره می گردد. این خورشت نباید خیلی آبکی باشد؛ پس از اضافه کردن آب زیاد خودداری کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه خورش بامیه عربی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش بامیه عربی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید