طرز تهیه کباب ترکی خانگی

به گزارش وبلاگ روشینا، کباب ترکی یا دنر را با گوشت قرمز و یا مرغ، چه چرخ نموده و چه فیله و حتی به صورت کباب ترکی مخلوط میتوان تهیه کرد. ما در روش اول از گوشت چرخ نموده و در روش دوم از گوشت فیله استفاده نموده ایم. امیدواریم که از تهیه کردن کباب ترکی رستورانی اما در خانه لذت ببرید.

طرز تهیه کباب ترکی خانگی

به گزارش وبلاگ روشینا به نقل از ایران کوک کباب ترکی یا دونر یه غذای ترکی محبوب بین ما ایرانی هاست که در تهیه این کباب گوشت ها را به صورت عمودی به سیخ می کشند و در مجاورت حرارت قرار می دهند. دونر که به زبان ترکی به معنای چرخنده است به سیخ چرخنده برای تهیه این کباب اشاره می نماید.

مواد لازم کباب ترکی

گوشت چرخ نموده1800 گرم
نمک2قاشق غذا خوری
پودر سیر1 و 1/2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه2 قاشق غذاخوری
پیاز عظیم1 عدد
پنیر ورقه ایبه مقدار لازم
سیب زمینی سرخ نموده و سسبرای سرو

طرز تهیه کباب ترکی

گوشت چرخ نموده را در ظرف مناسبی بریزید. نمک، فلفل و سیر را به آن اضافه کنید. به یاری دست خوب گوشت را چنگ بزنید تا مواد به طور کامل با هم مخلوط شوند.

یک قسمت 150 گرمی از گوشت جدا کنید. سپس آن را در قالب برش کوکی قرار داده و فشار دهید. (قالب برش کلوچه یا کوکی یاری می نماید که بتوانید اندازه یکسانی برای برگر ها حفظ کنید.)

این کار را برای کل گوشت چرخ نموده انجام دهید و همه گوشت را به برگر های یک اندازه تبدیل کنید.

روی سینی فر، قالب برش کوکی را قرار دهید. یک عدد پیاز را از وسط نصف کنید. یک عدد سیخ چوبی بلند و نوک تیز بردارید. سیخ چوبی را از میان نصف پیاز رد کنید تا مطابق عکس، پیاز و قالب برش کوکی، پایه ای برای کباب ترکی خانگی باشد.

یک عدد برگر را از سیخ چوبی رد کنید و روی پیاز و قالب برش کوکی قرار دهید. یک ورقه پنیر را نیز رد کنید تا روی برگر قرار بگیرد. این کار را برای همه برگرها تکرار کنید و مابین آن ها پنیر ورقه ای بگذارید. توجه داشته باشید که سیخ چوبی دقیقا در مرکز برگرها باشد و کباب ترکی یک دست و منظم دربیاید.

وقتی تمام برگر ها را قرار دادید کار را با نصف دیگر پیاز تمام کنید. نیمه دیگر پیاز را از سیخ چوبی رد نموده و روی همه برگر ها قرار دهید.

در سینی فر، دور کباب ترکی را میتوانید با سیب زمینی و چیپس پر کنید. سینی فر را به مدت یک ساعت در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید. (میتوانید با توجه به ترجیح و ذائقه خودتان زمان پخت را از یک ساعت بیشتر یا کمتر کنید.)

کباب ترکی خانگی را از فر خارج نموده و با انواع سس، سیب زمینی سرخ نموده و انواع نوشیدنی ها میل کنید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه کباب ترکی خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب ترکی خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید