سر سفره نمکدان نگذارید؛ طول عمرتان کم می گردد

به گزارش وبلاگ روشینا، نتایج یک مطالعه به وسیله متخصصان دانشگاه تولین نشان می دهد: افزودن نمک به غذا سر سفره می تواند طول عمر را برای چند سال کاهش دهد.

سر سفره نمکدان نگذارید؛ طول عمرتان کم می گردد

به گزارش ایسنا، بر اساس مطالعه ای که متخصصان دانشگاه تولین در ایالات متحده روی 500 هزار انگلیسی میانسال انجام دادند، معین شد: افزودن نمک به وعده های غذایی سر سفره با مرگ زود هنگام مرتبط است.

متخصصان دریافتند: همواره افزودن نمک به غذا باعث کاهش بیش از دو سال امید به زندگی در مردان و یک سال و نیم در زنان می گردد. این شامل افزودن چاشنی در طول فرآیند پخت و پز نمی گردد.

پروفسور لو چی از دانشکده بهداشت عمومی و طب گرمسیری دانشگاه تولین در نیواورلئان ایالات متحده که راهنمایی این مطالعه را بر عهده داشت، گفت: طبق اطلاعات من، مطالعه ما اولین مطالعه ای است که رابطه بین افزودن نمک به غذا و مرگ زودرس را ارزیابی می نماید.

حتی مقداری کاهش در مصرف سدیم به وسیله افزودن نمک کمتر به غذا در سفره یا خودداری از این کار احتمالا با مزیت های قابل توجهی برای سلامت همراه است.

این یافته ها بر اساس تحقیقاتی است که با حضور بیش از 500 هزار شرکت نماینده در مطالعه ای در انگلیس بدست آمده که به طور میانه 9 سال تحت نظر بودند. معین کردن دقیق مقدار مصرف نمک سخت است، زیرا بسیاری از خوراکی های فرآوری شده حاوی سطح بالایی از نمک هستند و مقدار گیری مستقیم با آزمایش ادرار لزوما تصویری فوری از مقدار مصرف نمک ارائه نمی دهد. تقریبا 70 درصد سدیم دریافتی در کشور های غربی از غذا های فرآوری شده و آماده و هشت تا 20 درصد از نمک مازاد در سفره ناشی می گردد.

به گزارش روزنامه گاردین، در این آنالیز معین شد: در مقایسه با افرادی که هرگز نمک به غذای خود اضافه نمی کردند یا به ندرت اضافه می کردند، خطر مرگ زود هنگام در افرادی که همواره این چاشنی را به غذای خود اضافه می نمایند، 28 درصد افزایش داشت.

در سن 50 سالگی، امید به زندگی مردان و زنانی که همواره نمک به غذای خود اضافه می کردند، 2.3 سال و 1.5 سال کمتر بود.

منبع: فرارو

به "سر سفره نمکدان نگذارید؛ طول عمرتان کم می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سر سفره نمکدان نگذارید؛ طول عمرتان کم می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید