ساندویج بیف ایتالیایی

به گزارش وبلاگ روشینا، این ساندویچ برای وعده ناهار افرادی که بیرون از خانه کار می کنند بسیار مناسب و خوشمزه است. می توانید از شب قبل آن را آماده کنید و با خود سرکار ببرید.

ساندویج بیف ایتالیایی
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • تعداد: 4 نفر

مواد لازم

  • 1/4 پیمانه سرکه سیب
  • یک قاشق چایخوری شکر
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 500 گرم فیله گوساله
  • یک پیمانه فلفل دلمه ای زرد
  • دو عدد نان باگت
  • 4 ورق پنیر موزارلا
  • دو قاشق غذاخوری جعفری ایتالیایی

طرز تهیه

1- سرکه، شکر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کاسه را داخل مایکروفر قرار دهید. با قدرت 100 درصد 4 دقیقه آنها را بپزید.

2- سپس، نان ها را برش بزنید. روی آنها پنیر بگذارید و داخل فر قرار دهید تا پنیرها آب شوند.

3- گوشت گوساله پخته شده را ریش ریش کنید و به آنها جعفری اضافه کنید و هم بزنید. مایع آمده شده را روی آنها بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 341
  • چربی: 15 گرم
  • کلسترول: 78 میلی گرم
  • سدیم: 774 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 22 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 31 گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "ساندویج بیف ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساندویج بیف ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید