بیسکویت فنجانی بادام زمینی
به گزارش وبلاگ روشینا، در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع بیسکوئیت خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش ، امروز قصد داریم طرز تهیه بیسکویت فنجانی بادام زمینی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
- آموزش آشپزی؛ طرز تهیه خوش مزه ترین و متفاوت ترین غذا ها را اینجا یاد بگیرید + تصاویر
مواد لازم برای حدود 15 عدد
شکلات شیری آبنموده ...... 340 گرم
کرة بادام زمینی...... یک دوم پیمانه
بیسکویت شکلاتی آسیاب نموده ..... 200 گرم
قالب مینی مافن را با کپسول های کاغذی بپوشانید و قدری از شکلات شیری را درون آن بریزید و بگذارید اندکی سفت گردد. آن گاه در هر قالب، 1 قاشق سوپخوری کرة بادام زمینی روی شکلات بریزید و قدری بیسکویت خرد نموده به آن بیفزائید. سپس با باقیماندة شکلات شیری روی مواد را بپوشانید و قالب را در یخچال بگذارید تا شکلات کاملا سفت گردد. حالا بیسکویت فنجانی را با بادام زمینی بیارایید.
منبع: شور و شیرین
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
تاریخ انتشار: 5 شهریور 1400
آخرین بروزرسانی: 5 شهریور 1400
گردآورنده: roshina.banima.ir
شناسه مطلب: 17009
به "بیسکویت فنجانی بادام زمینی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "بیسکویت فنجانی بادام زمینی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید