انفجار خودرو بمبگذاری شده در الانبار، هدف؛ حشد العشایری خبرنگاران
به گزارش وبلاگ روشینا، یک منبع امنیتی عراقی امروز یکشنبه بیان کرد که شماری از نیرو های ارتش و حشد العشایری بر اثر انفجار خودرو بمبگذاری شده در غرب این کشور کشته و زخمی شده اند.

به گزارش گروه بین الملل وبلاگ روشینا به نقل از العهد، یک منبع امنیتی عراقی امروز یکشنبه اعلام نمود که شماری از نیرو های ارتش و حشد العشایری بر اثر انفجار خودرو بمبگذاری شده در غرب استان الانبار کشته و زخمی شده اند.
این منبع اعلام کرد: یک خودرو بمبگذاری شده در غرب الانبار قرار داشت که هنگام حضور نیرو های امنیتی و حشد العشایری در منطقه منفجر شد.
منبع عراقی اعلام نمود: پس از اینکه گزارشی از حضور داعشی ها در این منطقه به دست نیرو های امنیتی عراقی رسید نیرو ها به منطقه وارد شدند و خوددرو بمبگذاری شده پارک شده را کشف کردند که هنگام نزدیک شدن به آن خودرو منفجر شد که به کشته و زخمی شدن شماری از نیرو های حشد العشایری و ارتش عراق منجر شد.
نیرو های امنیتی همه جاده های منتهی به محل حادثه را از بیم خودرو های بمبگذاری شده دیگر بستند.
از سوی دیگر السومریه گزارش داد: یک خودروی پیک آپ در روستایی در غرب عراق منفجر شد که بر اثر آن یک فرمانده کشته و 5 نظامی عراقی زخمی شدند. همچنین 6 نفر از نیرو های حشد العشایری کشته و 2 نفر از آن ها زخمی شدند.
همزمان صابرین نیوز از درگیری های شدید میان نیرو های حشد العشایری الجغایفه و تروریست های داعش در مکان محل انفجار خودرو بمبگذاری شده اطلاع داد.
منبع: خبرگزاری دانشجو