آداب صحیح غذا خوردن را بدانید

به گزارش وبلاگ روشینا، ته مانده غذا در بشقاب: بهتر است غذا را به میزان ای در بشقاب بکشید که تمام آن را بهره ببرید. ماندن غذا دربشقاب نه تنها بی احترامی به میزبان به تعداد می رود، بلکه به طور غیر مستقیم به او می گویید که غذای شما مطلوب و خوش طعم نبوده، ضمن اینکه شما با این عمل مرتکب اسراف می شوید. برکت را از زندگی خودتان کم می کنید.

آداب صحیح غذا خوردن را بدانید

آداب صحیح غذا خوردن را بدانید

ته مانده غذا در بشقاب: بهتر است غذا را به میزان ای در بشقاب بکشید که تمام آن را بهره ببرید. ماندن غذا دربشقاب نه تنها بی احترامی به میزبان به تعداد می رود، بلکه به طور غیر مستقیم به او می گویید که غذای شما مطلوب و خوش طعم نبوده، ضمن اینکه شما با این عمل مرتکب اسراف می شوید. برکت را از زندگی خودتان کم می کنید.

تربچه: اگر تربچه به صورت درسته در سبزی بود، هنگام مصرف بهتر است آن را با کارد برش داده و بهره ببرید. گاز زدن به تربچه درسته، عمل مناسبی نیست.

میوه: میوه هایی مثل خربزه، هندوانه، طالبی و امثال آن ها را نباید یکجا در بشقاب به تکه های کوچک تقسیم و آماده خوردن کنید. بلکه پسندیده تر است که هر بار فقط قسمتی از آن را با یاری کارد بریده و بهره ببرید

توت فرنگی: توت فرنگی را از دم آن گرفته و میل کنید. اگر دم آنها از قبل گرفته شده، باید از چنگال بهره ببرید.

گیلاس و آلبالو: در هنگام خوردن گیلاس یا آلبالو اگر موجود زنده ای در آن مشاهده کردید، این موضوع را در میان جمع مطرح نکنید. چون شاید دیگران بدون توجه، تعدادی از آنها را خورده باشند.

قاشق بستنی: پس از خوردن بستنی لیوانی یا چوبی، باید توجه داشت که قاشق آن را برای جویدن و بازی استفاده نکنید.

نوشابه: به طور عادی برای استفاده از بطری آب یا نوشابه، باید قسمت پایین آن را بگیرید نه گلوی بطری را ضمناً اگر برای کسی آب یا نوشابه می ریزید، لیوان را با دست بلند نکنید، بلکه بطری را روی لیوان خم کنید.

سوپ یا آش: سوپ یا آش از جمله غذاهایی هستند که به جز بار اول دیگر نباید تعارف گردد. بعلاوه هنگام سرو نباید بیش تر از یک ملاقه سوپ یا آش در بشقاب میهمان ریخته گردد. مگر این که دوباره تقاضا کند به هر حال باید جای کافی در معده برای صرف غذای اصلی که درست شده، باقی بماند. ضمناً در مراسم رسمی یا غیررسمی سوپ یا آش و هر نوع غذای داغ دیگری را فوت نکنید. بهتر است کمی صبر کنید تا غذا سرد گردد.

نحوه استفاده از کارد در سفره غذا: هرگز انگشت سبابه را روی تیغه کارد قرار ندهید و غذا را با کارد به دهان نبرید. نباید کارد را موقع صحبت کردن در دست گرفت و به حرکت درآورد.

برای صرف دسر بهتر است:

- کارد را در دست راست و چنگال را در دست چپ بگیرید.

- برای دسر از قاشق غذا خوری استفاده نکنید، بلکه قاشق دسر متفاوت و قاشق کوچکتری است که همواره آن را در ظرف دسر یا کنار آن قرار می دهند.

چند نمونه از مواردی که باید روی میز غذا به آن توجه کنیم:

- نان را درکنار بشقاب غذاخوری یا در بشقاب کوچکی که برای این کار گذاشته شده قرار دهید و هر بار تکه خیلی کوچکی از آن را ببرید.

- اگر از کره برای مالیدن روی نان استفاده می کنید، با سرکارد تکه ای کوچک در بشقاب تان بگذارید و از آن بهره ببرید.

- اگر کارد یا چنگال از دست تان بر زمین افتاد، از میزبان تقاضای چنگال دیگری کنید. چون خم شدن شما در سر میز جلوه درستی ندارد.

- سر سفره با فرد کنار دستی تان مطالب کوتاه و مختصر را برای صحبت پیش بگیرید.

- بهتر است متکلم وحده نباشید به دیگران هم وقت صحبت بدهید.

- مطالب شاد و اشتهاآور را اسم کنید.

- قبل و بعد از نوشیدن، با دستمال لب و دهان تان را پاک کنید.

- نوشیدنی تان را با یک جرعه سر نکشید.

- هسته کمپوت دسر را با همان قاشق از دهان بیرون آورید.

- آرنج تان را قبل از سرانجام غذا روی میز نگذارید.

منبع:pezeshki.net

ارسال به وسیله کاربر محترم سایت : omid-a98

منبع: راسخون

به "آداب صحیح غذا خوردن را بدانید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آداب صحیح غذا خوردن را بدانید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید