استفاده از هوش مصنوعی درتولید 65 نرم افزار فناوری دستیار هوشمند
به گزارش وبلاگ روشینا، دستیارهای مجازی معمولا نرم افزارهای مبتنی بر فضای ابری هستند که احتیاج به اتصال اینترنت دارند. این محصولات به کاربران در انجام کارهایی چون جست وجوی اینترنتی، مسیریابی و غیره یاری می نمایند.
به گزارش گروه علم و پیشرفت وبلاگ روشینا به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، الکسای آمازون، سیری اپل، دستیار گوگل و کورتانا مایکروسافت، 3 دستیار هوشمند معروف در جهان هستند که با نصب بر روی دستگاه های مختلفی در دسترس قرار می گیرند. در ایران این فناوری کاربردی و هوشمند با حمایت از 65 نرم افزار بومی پیشرفته است.
نرم افزارهایی چون ماژول نرم افزاری تشخیص لبخند، نرم افزار ارتباط صدا و تصویر و نوشتار از میان بستر اینترنت، سامانه هوشمند کنترل و ردیابی اجسام ثابت و متحرک، خبرجو، نویسه خوان هوشمند زبان فارسی، اعلام فارسی نام تماس گیرنده، الگوریتم شناسایی سرقت علمی در زبان فارسی، دستیار صوتی دایان، دستیار صوتی هوشمند نوا، رصد و بررسی شبکه های اجتماعی، بات دستیار شخصی دایان و غیره از جمله محصولات فراوریی در این حوزه هستند.
یک دستیار هوشمند مجازی که به آن دستیار هوشمند یا دستیار دیجیتالی نیز گفته می گردد، یک نرم افزار است که قابلیت فهم گفتار طبیعی را دارد و می تواند دستورهای صوتی را دریافت کند و بعضی وظایف را برای کاربر انجام دهد.
دستیارهای هوشمند به سرعت در حال پیشرفت هستند تا کارآیی و ارزش بیشتری را برای کاربران به ارمغان بیاورند. با پیشرفت فناوری هایی مانند شناسایی گفتار و فهم گفتار طبیعی و بعلاوه شناخت صدا و غیره این دستیارها نیز می توانند کارهای مهم تر و بیشتری را برای کاربرانشان انجام دهند. دستیار هوشمند آینده از فناوری های پیشرفته محاسباتی برخوردار هستند که به این ترتیب می توانند درخواست های چند مرحله ای و کارهای پیچیده تری را برای کاربران انجام دهند.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حمایت از شرکت های دانش بنیان و خلاقی که توانایی فراوری این فناوری را دارند؛ کوشش می نماید گامی مثبت برای توسعه این صنعت کاربردی و آینده دار در کشور بردارد. محصولاتی که با هدف تسهیل کسب وکارها و ارتقای کیفیت زندگی فراوری می شوند.
منبع: خبرگزاری فارس